Hvem er vi?

Linn Kristin (leder)

Jeg heter Linn Kristin Mosbø. Jeg er 39 år, bor i Vikvarvet med min mann, tre barn og en drøss katter. Jeg er egentlig fra Nordmøre, emigrerte til Trøndelag som 16-åring, og har nå bodd i Selbu i snart 13 år. Jeg er en del av NeadalsPride for å bidra til synlighet og normalisering, for å være med å skape skeive treffpunkt og arenaer, og for å selv å kunne ha tilhørighet i et skeivt miljø i bygda mi. Håpet er at NeadalsPride skal bidra til å gjøre det litt enklere å være den man er.

Mari (nestleder)

Jeg er Mari Engen Hanem. 41 år og mamma til Ivar. Jeg er født på Vestlandet, oppvokst i Selbu, har bodd litt rundt omkring i Norge og noen måneder i India. For noen år siden flytta jeg tilbake til Selbu, og i en alder av 32 år kom jeg ut som bifil. Jeg har vært samfunnsengasjert så lenge jeg kan huske, og mangfold, toleranse og inkludering er noen av mine fanesaker. Pride er viktig for meg fordi det å elske er en menneskerett, og fordi A4-ramma er altfor trang. Vi trenger mer raushet.

Ingeborg (økonomiansvarlig)

Jeg heter Ingeborg Olderø, er bifil, født i -93 og stort sett oppvokst i Selbu. For meg er det nok kjernen i et fungerende samfunn at alle blir akseptert og inkludert og er genuint fri til å leve sin sannhet i trygghet. Det er jeg alltid klar til å kjempe for.

Marit

Her kommer mer info om Marit Bårdsgård Stokke.

Knut Erik

Her kommer det mer info om Knut Erik Jensen.

Henning

Her kommer det mer info om Henning Nygård.